2. STRATEJİ ARAMA TOPLANTISI SONA ERDİ

Bursa Büyükşehir Belediyesi Alan Başkanlığı’nın Hanlar Bölgesi, Sultan Külliyeleri ve Cumalıkızık’ ın UNESCO Dünya Miras Listesi adaylık sürecinde Yönetim Planı çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği, alanlarla ilgili Hedef ve Stratejilerin tespitine yönelik olarak yapılan 2. Strateji Arama Toplantısı tamamlandı.

27-28 Haziran tarihlerinde tüm gün olarak gerçekleştirilen ve  sivil toplum kuruluşları, yerel basınımızın ileri gelenleri, akademisyenler, üst düzey bürokratlar, yerel yönetimlerin ilgili müdür ve daire başkanları ve  ilgili kamu kurum temsilcilerinden oluşan 110 katılımcıyla, Koruma Planlama, Kültürel, Risk Afet Yönetimi, Çevresel Düzen ve Yaşam Kalitesi gibi toplamda 18 çalışma grubu ile birlikte alanlara dair Hedef ve Stratejilerin belirlenmesi konularında çalışıldı.