BURSA ALAN BAŞKANLIĞI KORUMA VE ONARIM SEMİNERİNDE

Bursa Büyükşehir Belediyesi Bursa Alan Başkanlığı, Mimarlar Odası Bursa Şubesi’nin düzenlediği 22-23 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilen Koruma ve Onarım Semineri’ ne katıldı.

Seminerin ilk günü gerçekleştirilen I. oturumda Bursa Alan Başkanı Prof. Dr. Neslihan  DOSTOĞLU, Bursa’nın UNESCO Dünya Miras Listesi’ne Adaylık Süreci adındaki sunumuyla katılımcılara Bursa Alan Başkanlığı’nın çalışmaları ve süreç hakkında bilgi verdi.

Tarihi alanlarda koruma ve onarım konusunda uzman katılımcı ve akademisyenlerin hazır bulunduğu seminerde Bursa’daki,  UNESCO Dünya Miras Listesi Aday Alanları için Bursa Alan Başkanlığı tarafından hazırlanan tanıtım filmi de gösterildi.

Türkçe tanıtım filmi için tıklayınız.
İngilizce tanıtım filmi için tıklayınız.