BURSA ALAN BAŞKANI PROF.DR. NESLİHAN DOSTOĞLU “2015 TÜRKİYE – KATAR KARŞILIKLI KÜLTÜR YILI ETKİNLİKLERİ”NDE

Bursa Alan Başkanı İstanbul Kültür Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Neslihan DOSTOĞLU, 2015 Türkiye – Katar Karşılıklı Kültür Yılı etkinlikleri çerçevesinde Katar’da düzenlenen “Arkeoloji Seminerleri” kapsamında “Bursa and Cumalıkızık UNESCO World Heritage Site: Challenges of Preserving Architectural Heritage” konulu semineri 17 Kasım 2015 tarihinde Katar’ın Doha kentinde University College London merkezinde vermek üzere Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından görevlendirilmiştir. Bu program çerçevesinde farklı tarihlerde sunum yapan diğer davetliler Anadolu Medeniyetleri Müzesi Müdür Yardımcısı Vekili Halil Demirdelen, İstanbul Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Mehmet Özdoğan, Ankara Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Vasıf Şahoğlu, İstanbul Arkeoloji Müzeleri Müdürü Zeynep Kızıltan ve Boğaziçi Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Edhem Eldem’dir.