BURSA ALAN BAŞKANLIĞI EĞİTİM ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

Bursa Büyükşehir Belediyesi Tarihi Kültürel Miras Şube Müdürlüğü’ne bağlı Bursa Alan Başkanlığı “UNESCO Dünya Mirası” konusunda eğitimlere başladı. Anaokulu, ilkokul, ortaokul ve liselerde gerçekleştirilen eğitimlerde öğrencilere miras nedir, kültürel ve doğal varlıklarımız nelerdir, UNESCO nedir, Türkiye’deki Dünya Mirasları konularında bilinçlendirme eğitimleri veriliyor. Bursa Büyükşehir Belediyesi personellerinden Eser Çalıkuşu, Ümmü Doğan, Deniz Göçmen, B.Seval Mengünoğul’un anaokulu, ilkokul ve ortaokullara giderek sunum yaptığı bilinçlendirme çalışmaları öğretmenler ve öğrenciler tarafından ilgiyle karşılandı. Sunum sonunda öğrencilere katılım sertifikası verildi. Ayrıca anaokulu, ilkokul ve ortaokul seviyelerine göre Bursa Alan Başkanlığı tarafından hazırlanan eğitim materyalleri çocuklara dağıtıldı.