EŞGÜDÜM VE DENETLEME KURULU TOPLANTISI ONLINE OLARAK YAPILDI

Tüm dünyayı ve ülkemizi etkileyen Covid-19 salgını nedeniyle, 11. Eşgüdüm ve Denetleme Kurulu toplantısı online olarak Zoom programı üzerinden gerçekleştirildi. Bursa Alan Başkanı Prof. Dr. Neslihan DOSTOĞLU’nun açılış konuşması ve “UNESCO Dünya Mirası Bursa” hakkında bilgilendirme sunumu ile toplantı başladı. İzleme göstergeleri üzerinden hazırlanan 2019 Yılı Faaliyet Raporu özeti 24 Temmuz 2020 tarihinde yapılan 11. Eşgüdüm ve Denetleme Kurulu’na sunuldu. Revizyonu sürdürülen Bursa (Hanlar Bölgesi & Sultan Külliyeleri) ve Cumalıkızık Yönetim Planı hakkında, Bursa Alan Başkanı Prof. Dr. Neslihan DOSTOĞLU tarafından Kurul’a bilgi verildi.  Yönetim Planı revizyonu taslağı ile ilgili Eşgüdüm ve Denetleme Kurulu üyelerinin görüşleri alındı.