EŞGÜDÜM VE DENETLEME KURULU TOPLANTISI YAPILDI

Bursa Alan Başkanlığı’nın yılda iki kez gerçekleştirdiği Eşgüdüm ve Denetleme Kurulu Toplantısı 29 Aralık 2020 tarihinde online olarak gerçekleştirildi.

Toplantı, Bursa Alan Başkanı Prof. Dr. Neslihan DOSTOĞLU’nun açılış konuşması ve “UNESCO Dünya Mirası Bursa” hakkında bilgilendirme sunumu ile başladı. Toplantıda, kurumların hazırladığı 2021 yılı Çalışma Programı Taslağı sunuldu ve Kurul üyelerince kabul edildi. Ayrıca revizyonu sürdürülen Bursa (Hanlar Bölgesi & Sultan Külliyeleri) ve Cumalıkızık Yönetim Planı hakkında, planı hazırlamakta olan Dizayn Turizm yetkilisi Tanju Verda AKAN tarafından Kurul’a bilgi verildi. Eşgüdüm ve Denetleme Kurulu üyelerinin görüşleri  alınarak toplantı tamamlandı.