Bursa Alan Başkanımız Prof. Dr. Neslihan DOSTOĞLU Bursa Turizmi ve Gastronomi Etkinliğine Katılım Sağladı

Tarihi ve kültürel mirası, eşsiz doğal güzellikleri ve zengin mutfağı ile turizmin her dalında önemli bir potansiyele sahip Bursa’nın yıldızı turizmde de parlıyor.

Bursa’nın turizmden aldığı payın artırılması hedefiyle yoğun mesai harcayan Büyükşehir Belediyesi’nin koordinasyonunda Vali Yakup Canbolat’ın başkanlığında yapılan ‘Turizm İstişare Toplantısı’nda Bursa turizmi masaya yatırıldı.Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa milletvekilleri, ilçe belediye başkanları, akademisyenler ve turizm profesyonellerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda, turizme yönelik bugüne kadar yapılan çalışmalar ve yapılması planlanan projeler ele alındı.