Bursa Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı.

19 Nisan 2024 tarihinde, Tayyare Kültür Merkezi’nde Bursa Alan Başkanlığı Danışma Kurulu Toplantısı düzenlenmiştir.

Toplantıda, 7.02.2018 tarihinden itibaren Bursa Danışma Kurulu Başkanımız olan Prof. Dr. Yusuf OĞUZOĞLU’nun vefatı sebebiyle, Bursa Uludağ Üniversitesi’nden Prof. Dr. Özlem KÖPRÜLÜ BAĞBANCI oybirliği ile yeni başkan, Y. Mimar Mithat Kırayoğlu da başkan yardımcısı olarak seçilmiştir. Ayrıca, Dünya Mirası unvanını taşıyan alanlarımızın UNESCO Dünya Miras Listesi’nde varlığını başarılı bir biçimde sürdürebilmesi amacıyla gerekli kararlar alındıktan sonra, toplantıya katılan kurul üyeleri, Bursa’mızın UNESCO Dünya Mirası Listesi’ne kabul edilişinin 10. yılı olması ile ilgili görüş ve önerilerini bildirmişlerdir.

Toplantıya katılım sağlayan tüm Danışma Kurulu üyelerimize teşekkür ederiz.