BUSİAD MESLEK ÖDÜLÜNÜ PROF. DR. NESLİHAN DOSTOĞLU ALDI

Bursa’nın UNESCO Dünya Mirası Listesi’ne girmesinde etkin rol oynayan Bursa Alan Başkanı Prof. Dr. Neslihan DOSTOĞLU Bursa Sanayici ve İş Adamları Derneği (BUSİAD) tarafından ödüle layık görüldü.

Sanayi, eğitim, kültür ve mesleki konularda yararlı faaliyetlerde bulunan kişi ve kurumları ödüllendiren Bursa Sanayicileri ve İşadamları Derneği’nin 21 yıldır düzenlediği BUSİAD Doğan Ersöz Ödülü ve Başarı Ödülleri Töreni Hilton Oteli Balo Salonu’nda gerçekleştirildi. Türkiye’de mimarlık eğitiminin gelişmesine çalışmalarıyla katkı sağlayan ve Bursa’nın UNESCO Dünya Mirası Listesi’ne girmesinde etkin rol oynayan İstanbul Kültür Üniversitesi Mimarlık Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Neslihan DOSTOĞLU da BUSİAD tarafından Meslek Ödülüne layık görüldü. Dostoğlu ödülünü BUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Günal Baylan’ın elinden aldı.

Törende konuşan Prof. Dr. Neslihan DOSTOĞLU kendisine Meslek Ödülüne layık gören BUSİAD üyelerine teşekkür ederek meslek hayatı boyunca her zaman yanında olan aile üyelerine şükranlarını sundu.