GENÇLERİN GÖZÜNDEN İPEK YOLU FOTOĞRAF YARIŞMASI

UNESCO, Gençlerin Gözünden İpek Yolu Fotoğraf Yarışması düzenlemektedir. Yarışmada gençlerin İpek Yolu’nun ortak mirasıyla ilgili kişisel vizyonlarını, düşünce ve fikirlerini paylaşırken kendilerini özgürce ifade etmeleri beklenmektedir.

Fotoğraflar;  kültür, anıtlar, manzara ve insanlar aracılığıyla İpek Yolu temasını göstermelidir.

11 Nisan-15 Temmuz 2018 tarihleri arasında yarışmaya başvuru yapılabilmektedir. Yarışmaya 14-17 yaşları ve 18-25 yaşları arasında iki yaş grubu katılabilecektir. Fotoğraf yarışmasına internet üzerinden başvurulabilmektedir. Bir hesap oluşturup, ardından fotoğraf yarışmanın web sitesine yüklenebilecektir.

Yarışma ile ilgili ayrıntılı bilgilere ulaşabilmek için aşağıdaki linke tıklayınız.