TMMOB PEYZAJ MİMARLARI ODASI BURSA ŞUBESİ PANEL ETKİNLİĞİ

TMMOB Peyzaj Mimarları Odası’nın kuruluşunun 25. yılı sebebiyle “Kolektif Bellek Olarak Peyzaj Kongresi 2019” kapsamında ve 13 Mayıs Ulusal Peyzaj Mimarlığı Günü Etkinliğini de içine alacak şekilde TMMOB Peyzaj Mimarları Odası Bursa Şubesi, 10 Mayıs 2019 Cuma günü Bursa Akademik Odalar Birliği’nde Panel gerçekleştirmiştir. Panelde Prof.Dr. Neslihan Dostoğlu (Bursa Alan Başkanı, İstanbul Kültür Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi Dekanı), Doç. Dr. Gül Sayan Atanur (Bursa Teknik Üniversitesi, Peyzaj Mimarlığı Bölüm Başkanı), Prof. Dr. Şükran Şahin (Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi) ve Arş. Gör. Osman Zeybek (Uludağ Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Peyzaj Mimarlığı Bölümü) konuşmacı olarak katılmışlardır. Bursa Alan Başkanı Prof.Dr. Neslihan Dostoğlu  “UNESCO Dünya Miras Alanları ve Kültürel Peyzaj” konulu sunumunu gerçekleştirmiştir.