TÜRSAB GÜNEY MARMARA BYK İLE TOPLANTI YAPILDI

06 Ağustos 2015 Perşembe günü Bursa Alan Başkanlığı ekibinden Yüksek Restoratör Mimar Birben DURMAÇALIŞ ve Yüksek Sanat Tarihçisi Eser ÇALIKUŞU, TÜRSAB Güney Marmara Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Mehmet AKKUŞ ve kurul üyelerini ziyarette bulundular. Özellikle kültür turizmi ile ilgilenen TÜRSAB Güney Marmara BYK’na bağlı seyahat acentaları yetkililerine gerçekleştirilecek eğitim konferansı öncesi Hanlar Bölgesi, Sultan Külliyeleri ve Cumalıkızık’ın UNESCO Dünya Miras Listesi’ne dahil olması ve bundan sonraki süreçte yapılması gerekenler konusunda  karşılıklı istişarede bulunuldu.