UNESCO BULUŞMALARI-BAŞKA BİR TURİZM MÜMKÜN!

UNESCO Dünya Miras Listesi’nde yer alan Bursa’nın tarihi alanlarında Bursa Alan Başkanlığı tarafından periyodik olarak ‘UNESCO Buluşmaları’ başlığı altında uzman konuşmacıların katıldığı seminerler düzenlenmektedir. Dünya Miras alanlarımızdan biri olan Cumalıkızık’ta yerel halkı bilinçlendirme amacıyla seminer etkinliği planlanmıştır. Bu kapsamda Yeşil Valiz Sorumlu Turizm Derneği Başkanı Arzu Kutucu Özenen tarafından Cumalıkızık İlkokulu-Ortaokulu Konferans Salonu’nda 21 Nisan 2016 Perşembe günü saat:20.00’da “Başka Bir Turizm Mümkün!” başlığı ile sorumlu turizm konulu bir bilinçlendirme etkinliği yapılacaktır.