UNESCO DÜNYA MİRASI HANLAR BÖLGESİ ANKETİ

Yürütücülüğü Bursa Teknik Üniversitesi tarafından yapılmakta olan “Bursa Hanlar Bölgesi Açık Alanlarda Kentsel Tasarım ve Peyzaj Performansının Belirlenmesi” başlıklı proje kapsamında alana ilişkin fikirlerin anlaşılmasına katkıda bulunması için bir anket hazırlanmıştır.

UNESCO Dünya Miras Alanı Hanlar Bölgesi’nde yürütülen kentsel tasarım çalışmalarının yarattığı sosyal performans değerini ölçmeyi hedeflemekte olan anketteki sorular, sosyal performans değerini oluşturan çevre, sağlık, yaşam kalitesi, planlı ve plansız etkinlikler, güvenlik ve eğitimle ilgili faaliyetler konularında oluşan değerin ölçümünü sağlamak amacı ile sorulmuşlardır.

Araştırmaya katkı sağlamak için ankete aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.