UNESCO ve Dünya Mirası Logosu’nun kullanımı nasıldır?

Tanıtım amaçlı geçici malzemelerde(broşür, davetiye, reklam panosu görselleri, afiş vb.) UNESCO ve Dünya Mirası logoları yan yana kullanılabilmektedir.

Tanıtım amaçlı kalıcı malzemelerde(kitap, dergi, hediyelik eşya, tabela, bilgilendirme levhası, internet sitesi, antetli kağıt vb.) ise sadece Dünya Mirası logosu kullanılmaktadır. Logo kullanımı aşağıdaki tabloda yer almaktadır. Ayrıca logo kullanımı için tıklayınız.

1  1-Kültürel MirasTanıtım amaçlı geçici malzemelerde (broşür, davetiye, reklam panosu görselleri, afiş vb.)
2  2-Kültürel Miras                                                                                                                                        Tanıtım amaçlı geçici malzemelerde (broşür, davetiye, reklam panosu görselleri, afiş vb.)
3  3-DMA logo turkce                                                                                                                                                                                                                                                                                        Tanıtım amaçlı kalıcı malzemelerde(kitap, dergi, hediyelik eşya, tabela, bilgilendirme levhası, internet sitesi, antetli kağıt vb.)
4 4-Dünya Mirası Logosu                                                                                                                                                                       Tanıtım amaçlı kalıcı malzemelerde(kitap, dergi, hediyelik eşya, tabela, bilgilendirme levhası, internet sitesi, antetli kağıt vb.)